Gentlemen’s Day

24 oktober 2015 aanvang 13.00 uur

Op veler verzoek!

Nadat we vorig jaar terug van weggeweest het ‘voor mannen alleen’ tennisevenement van Tc. de Reest hadden georganiseerd is er door de niet- organiserende mannelijke leden unaniem, zonder onze aanwezigheid overigens, besloten dat KKKNOR ook dit jaar de Gentlemen’s Day gaat organiseren.

Naar aanleiding daarvan heeft het bestuur van KKKNOR zich in augustus teruggetrokken op Terschelling. Aldaar is na een aantal lange vergaderingen, inclusief schorsingen, plaspauzes  en amendementen door het bestuur van het KKKNOR management BV besloten de handschoen op te pakken.

Derhalve gaan we gaan we ons zaterdag 24 oktober samen met jullie weer terugtrekken van de dagelijkse beslommeringen in de langzaam maar zeker vervrouwende wereld zodat we gewoon als mannen onder elkaar een lekker balletje slaan, eten en krabben.

Koffie om mee te beginnen, een energiedrankje tussendoor en een biertje en borreltje achteraf. Alles omlijst met lekkere muziek en dito eten.

Dus bij deze zijn jullie uitgenodigd, een kleine bijdrage van € 9,50 geeft je toegang tot dit ‘voor mannen alleen’ evenement, daarvoor krijg je koffie met gebak en een uitgebreide maaltijd.

Laat even weten of je er ook zin in hebt en stuur sms’je of email naar een van de KKKNOR leden.

Zegt ‘t voort.

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Terwijl in de vorige nieuwsbrief nog gesproken is over de clubkampioenschappen enkel en mix zijn we inmiddels ook al weer ruim voorbij de kampioenschappen dubbel.
De wedstrijdcommissie Jeanet Otterman, Michel Brugman en Frits Hulsteijn heeft beide weekenden weer uitstekend georganiseerd.

Hieronder volgt het artikel zoals dit in de Dedemsvaartse Courant heeft gestaan.

Tennisclub de Reest huldigt haar kampioenen!

Balkbrug - In Balkbrug stonden afgelopen weekend de clubkampioenschappen heren en dames dubbel van tennisclub De Reest op het programma.

Dankzij het prachtige weer konden alle wedstrijden vlot gespeeld worden, maar moest de organisatie constateren dat er veel lange partijen tussen zaten. ‘Spannende wedstrijden die pas na lange tijd beslist werden’, laat de organisatie weten. Zowel bij de dames als bij de heren werd in een poulesysteem gespeeld. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren bleek het duo Judith Broekman en Hetty Krul het sterkste bij de dames. Uit handen van penningmeester Gerrit Hogenkamp ontvingen zij de grootste beker en de bijbehorende bloemen. Tini Bijker en Heide Nijhuis moesten met de tweede plaats genoegen nemen.

Prachtige wedstrijden

Bij de heren wisten Frits Hulsteijn en Michel Brugman de kampioenschappen te winnen. Op de tweede plaats zijn geëindigd Erik Vos en Harm Bloemberg. ‘We kunnen terugkijken op prachtige wedstrijden die in een goede sfeer gespeeld zijn.’ Zoals te doen gebruikelijk bij TC de Reest werden na de clubkampioen-schappen dubbel ook de kampioenen in het enkelspel en gemengd dubbel in het zonnetje gezet. Deze wedstrijden zijn al in juni gespeeld en vonden eveneens onder prachtige weersomstandigheden plaats. In het gemengd dubbel waren Jeanet Otterman en Frits Hulsteijn net een tikkeltje sterker dan Ronald en Coranne Folders. Bij de herenenkel was het Hans ter Burg die zich opnieuw clubkampioen mag noemen.

Klussendag

Ons klussenteam is afgelopen zaterdag weer met een groot team vrijwilligers begonnen met het prepareren van de gravelbanen. Het begon ‘s morgens nog wat kil, maar later onder een heerlijk voorjaarszonnetje is veel werk verzet. Wanneer dit mooie weer aanhoudt kunnen de banen al snel klaar zijn voor onder meer de competietraining die afgelopen maandag al is begonnen op baan 4. De catering was weer perfect verzorgd door Harm. Na het harde werken hebben de harde werkers nog een tijdje nagenoten van de zon en enkele versnaperingen.

Gentlemen's day editie 2015

De Gentlemen's Day 2014 is terug van weggeweest. En hoe! Het plan dat op een mooie zonnige zomeravond in Giethoorn werd geboren wist maar liefst 22 tennissende mannen en een aantal mannelijke toeschouwers naar ons tenniscomplex te halen. Een geweldig resultaat dat nog eens extra cachet kreeg door de prachtige weersomstandigheden, de meer dan uitstekende sfeer en het perfect verzorgde buffet.

Geen wonder dat direct al uitgekeken werd naar een editie in 2015. Om de traditie helemaal in ere terug te halen, is besloten om de organisatie volgend jaar in handen te leggen van een ander groepje mannen. De vraag is neergelegd bij de heren Ronald, Harm, Gerrit en Hans en dit viertal heeft tijdens een gezellig feestje een voorzichtig 'Dat willen wij wel doen' uitgesproken. Heren, hou dus in de loop van het nieuwe jaar de agenda en je mailbox in de gaten want de kans is groot, heel groot dat er een editie 2015 gaat komen.

TC de Reest krijgt waardebon van Hubo Balkbrug

Dit voorjaar heeft Hubo Balkbrug de WIN-WIN-actie gehouden in samenwerking met 5 Balkbrugse verenigingen. Ook uw vereniging deed mee aan de actie.
Klanten van onze winkel konden bij hun afrekening een tegoedbon doneren aan 1 van de 5 deelnemende verenigingen. Het ingezamelde bedrag wordt uitgekeerd in de vorm van een tegoedbon in onze winkel te besteden aan klusmaterialen voor de vereniging.

Ik feliciteer u met de opbrengst voor uw vereniging en wens u allen veel klusplezier.

Hubo Balkbrug
Theo Logtenberg