Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Competitie

Interne dubbelcompetitie
We willen dit jaar een interne dubbelcompetitie (mix en/of heren) starten. De wedstrijden worden gespeeld op de woensdagavond. Op één avond speel je maximaal 2 wedstrijden. De eerste wedstrijd start om 19.30 uur en de tweede om 20.30 uur. Eén wedstrijd duurt maximaal 50 minuten, tussen 20.20 en 20.30 is dus gelegenheid om de banen te vegen en in te slaan.
De teams worden in poules ingedeeld op basis van speelsterkte. Nadat een poule volledig gespeeld is zal de poulewinnaar promoveren naar de volgende poule en de nummer laatst van de poule degradeert naar een lagere poule.
Opgave kan als individu of als team. Indien je als individu opgeeft dan zal ik proberen spelers aan elkaar te koppelen. Opgave kan via martin_hulleman@hotmail.com in het najaar, info via mail en site over een aantal weken.  
Om het één en ander in goede banen te leiden heb ik een competitiereglement proberen vast te stellen.
Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact op met ondergetekende:
Martin Hulleman
06-12192360
martin_hulleman@hotmail.com

Ter herinnering:

Baan beschikbaar voor recreanten - Art. 8 Huishoudelijk reglement - COMPETITIE

Competitieteams hebben tijdens de competitie recht op 4 banen indien er 4 of meer teams thuis spelen. In alle andere gevallen blijft baan 4 vrij voor recreanten. Tijdens de competitiewedstrijden is het zijhek open. Aan de sleutelbos voor de kantinedienst hangt tevens de sleutel van de banen. Maak dus gebruik van het zijhek en loop niet achter de banen langs.
Concreet betekent dit dat op zaterdagmiddag baan 4 beschikbaar is voor recreanten die graag nog even een balletje willen slaan. Op dinsdag, wanneer er 1 damesteam thuis speelt, wordt primair op baan 4 gespeeld, maar kan er tevens op de derde gravelbaan gespeeld worden.

Tennisclub de Reest Balkbrug
Locatie tennispark: Hoogeveenseweg 36 Balkbrug - tel. 0523-658647
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu