Fotoboek

Introducé avond

Na de succesvolle open dag is de tennisclub in Balkbrug er opnieuw in geslaagd een goed bezocht evenement te organiseren. De introduc√© avond kende een uitstekende opkomst. Er waren zelfs 3 ronden nodig om iedereen te kunnen laten tennissen. Om de aspirantleden nog wat langer kennis te kunnen laten maken met tennis is er altijd ook de  mogelijkheid een balletje ter slaan met de leden van de club op de traditionele hutselavond. Ook deze avond heeft TC de Reest veel nieuwe leden kunnen inschrijven. Tijdens en na afloop van de introduc√© avond was er heel veel gezelligheid op en naast de baan.

Gentlemen Day

Sfeerbeelden van Gentlemen Day. De mannen van KKKNOR hadden rond het thema: Laat je verrassen.... weer special event georganiseerd. Lekkerrr en gezellig!

Ook nog een aantal foto's van eerdere evenementen.