KNLTB Nieuws - TC de Reest

KNLTB Nieuws

Tennis Special AD

Heb jij de Tennis Special in het AD al gelezen? In deze unieke uitgave komen drie jonge tennistalenten aan het woord die je in de gaten moet houden. Ook geeft Kiki Bertens een kijkje in haar tennisleven en leggen bondsarts Babette Pluim en neuropsycholoog Erik Scherder uit hoe tennis je beter maakt in wiskunde.

Ook bijzonder is het verhaal van Tennisclub de Mors in Rijssen. De heilige huisjes werden omver geschopt, maar het heeft de tennisclub behoed voor een zieltogend bestaan, mogelijk zelfs opheffen van de tennisclub.

Klik op deze link en lees de Tennis Special. Wellicht staan er ook tips in die je bij je eigen vereniging kunt gebruiken.
.

Speelsterkte

De KNLTB maakt gebruik van het zogenaamde ‘Dynamisch Speelsterkte Systeem’, kortweg DSS, om alle leden te rangschikken op basis van hun speelniveau.

In november worden jaarlijks voor alle actieve leden de nieuwe speelsterktes bepaald op basis van hun prestaties in wedstrijden tijdens de KNLTB competities en toernooien. Deze speelsterkte wordt vertaald naar een cijfer tussen de één en negen.

Klik hier voor meer uitleg over de speelsterkte.