Lidmaatschap Jeugd - TC de Reest

Lidmaatschap Jeugd

Jeugdlidmaatschap

Ook voor de jeugd is het eenvoudig om lid te worden bij Tennisclub de Reest. Bel maar eens naar ons secretariaat. Daar kun je alle informatie krijgen over de tennisclub en de kosten van de jaarlijkse contributie. De contributie voor 2019 exclusief les is vastgesteld op € 60,-. (€ 2,- korting bij automatische eenmalige afschrijving van de contributie) Wil je ook gebruik maken van de ca. 18 verenigingslessen dan betaal je € 10,- per maand. Deze worden  gegeven door een uitstekend gekwalificeerde trainer en beginnen in de eerste week van april. Om lid te worden, heb je wel toestemming van je ouders of verzorgers nodig.

Het verenigingjaar loopt bij T.C. de Reest van 1 maart tot 1 maart, terwijl opzegging van het abonnement (iets wat we niet hopen natuurlijk) moet plaatsvinden voor 31 december. Alleen met gebruik van een geldige ledenpas of met een door het secretariaat afgegeven voorlopige speelpas mag worden getennist.

Voor informatie kun je contact opnemen met Melinda Runhart (via secretaris@tennisclubdereest.nl).
Je kunt hier ons aanmeldingsformulier downloaden waarmee jij je direct kunt inschrijven.