Lidmaatschap Senioren - TC de Reest

Lidmaatschap Senioren

Lidmaatschap senioren

Lid worden bij Tennisclub de Reest is zeer eenvoudig. Eén telefoontje naar ons secretariaat en u kunt alle informatie krijgen over de tennisclub, de mogelijkheden tot het volgen van lessen en de kosten van de jaarlijkse contributie. De contributie 2019 bedraagt € 115,-.  Betaling in termijnen is mogelijk (€ 9,75 per maand). Daarna vult u het aanmeldingsformulier in en stuurt dit op naar het secretariaat.

Het verenigingjaar loopt bij T.C. de Reest van 1 maart tot 1 maart, terwijl opzegging voor 31 december moet plaatsvinden. Alleen met gebruik van een geldige ledenpas of met een door het secretariaat afgegeven voorlopige speelpas mag worden getennist.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Melinda Runhart (secretaris@tennisclubdereest.nl).
U kunt zich ook  aanmelden via ons aanmeldingsformulier.