Lidmaatschap - TC de Reest

Lid worden bij Tennisclub de Reest

Wil je op gravel (leren) tennissen bij een gezellige vereniging? Lekker sporten in de buitenlucht, voor je plezier of in competitieverband? Dan ben je bij Tennisclub de Reest aan het juiste adres. T.C. de Reest telt momenteel zo'n 85 leden (junioren en senioren) en biedt voor elk wat wils. Het hele seizoen worden er hutselavonden (woensdag) en -ochtenden (zondag) gehouden voor de senioren. Daarnaast hebben we enkele leuke (onderlinge) toernooien zodat iedereen volop aan het tennissen kan toe komen. Ook hebben we een eigen trainer die op donderdag aanwezig is.

Verder is ons tennispark `De Reest' fantastisch gelegen aan de Hoogeveenseweg 36 (op het sportpark) in Balkbrug. We beschikken over drie gravelbanen en een kunstgrasbaan. De banen blijven het hele jaar open, waarbij opgemerkt wordt dat de gravelbanen sluiten wanneer de nachtvorst intreedt. De kantine van onze tennisclub is gezellig en beschikt over uitstekende faciliteiten. Met het mooie weer is het bovendien heerlijk toeven op het grote terras bij de kantine waar u ook een prachtig uitzicht hebt over de banen.

Er is nog meer te vertellen over T.C. de Reest, maar het lijkt ons beter dat u of jij gewoon eens langs komt. Of bel even met ons secretariaat (Melinda Runhart - Westerhuizingerweg 45 - 7707 RG Balkbrug - 0611588415)

Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap voor de junioren (t/m jaar waarin zij 21 worden) en senioren bij de gewenste doelgroep.
.
Lidmaatschap 2019