Lid worden bij Tennisclub de Reest

Wil je op gravel (leren) tennissen bij een gezellige vereniging? Lekker sporten in de buitenlucht, voor je plezier of in competitieverband? Dan ben je bij Tennisclub de Reest aan het juiste adres. T.C. de Reest telt momenteel zo'n 85 leden (junioren en senioren) en biedt voor elk wat wils. Het hele seizoen worden er hutselavonden (woensdag) en -ochtenden (zondag) gehouden voor de senioren. Daarnaast hebben we enkele leuke (onderlinge) toernooien zodat iedereen volop aan het tennissen kan toe komen. Ook hebben we een eigen trainer die op donderdag aanwezig is.

Verder is ons tennispark `De Reest' fantastisch gelegen aan de Hoogeveenseweg 30a (op het sportpark) in Balkbrug. We beschikken over drie gravelbanen en een kunstgrasbaan. De banen blijven het hele jaar open, waarbij opgemerkt wordt dat de gravelbanen sluiten wanneer de nachtvorst intreedt. De kantine van onze tennisclub is gezellig en beschikt over uitstekende faciliteiten. Met het mooie weer is het bovendien heerlijk toeven op het grote terras bij de kantine waar u ook een prachtig uitzicht hebt over de banen.
Er is nog meer te vertellen over T.C. de Reest, maar het lijkt ons beter dat u of jij gewoon eens langs komt. Of bel even met ons secretariaat (Melinda Runhart - Westerhuizingerweg 45 - 7707 RG Balkbrug)
Kijk voor meer informatie over het lidmaatschap voor de jeugd en senioren bij de gewenste doelgroep.

Bankrekening Tennisclub de Reest Balkbrug
IBAN bankrekening  NL91RABO0305358200

Lidmaatschap 2018

junioren zonder les

€    5,- per maand

junioren incl. ca. 18 lessen

€  10,- per maand

Senioren eenmalig

€ 109,- per jaar

Senioren (12 termijnen)

€     9,25 per maand

Lidmaatschap senioren

Lid worden bij Tennisclub de Reest is zeer eenvoudig. Eén telefoontje naar ons secretariaat en u kunt alle informatie krijgen over de tennisclub, de mogelijkheden tot het volgen van lessen en de kosten van de jaarlijkse contributie. De contributie 2018 bedraagt € 109,-.  Betaling in termijnen is mogelijk (€ 9,25 per maand). Daarna vult u het aanmeldingsformulier in en stuurt dit op naar het secretariaat.

Het verenigingjaar loopt bij T.C. de Reest van 1 maart tot 1 maart, terwijl opzegging voor 31 december moet plaatsvinden. Alleen met gebruik van een geldige ledenpas of met een door het secretariaat afgegeven voorlopige speelpas mag worden getennist.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Melinda Runhart (secretaris@tennisclubdereest.nl). U kunt zich ook  aanmelden via ons aanmeldingsformulier.

eugdlidmaatschap

Ook voor de jeugd is het eenvoudig om lid te worden bij Tennisclub de Reest. Bel maar eens naar ons secretariaat. Daar kun je alle informatie krijgen over de tennisclub en de kosten van de jaarlijkse contributie. De contributie voor 2018 exclusief les is vastgesteld op € 60,-. (€ 2,- korting bij automatische eenmalige afschrijving van de contributie) Wil je ook gebruik maken van de ca. 18 verenigingslessen dan betaal je € 10,- per maand. Deze worden  gegeven door een uitstekend gekwalificeerde trainer en beginnen in de eerste week van april. Om lid te worden, heb je wel toestemming van je ouders of verzorgers nodig.

Het verenigingjaar loopt bij T.C. de Reest van 1 maart tot 1 maart, terwijl opzegging van het abonnement (iets wat we niet hopen natuurlijk) moet plaatsvinden voor 31 december. Alleen met gebruik van een geldige ledenpas of met een door het secretariaat afgegeven voorlopige speelpas mag worden getennist.

Voor informatie kun je contact opnemen met Melinda Runhart (via secretaris@tennisclubdereest.nl). Je kunt hier ons aanmeldingsformulier downloaden waarmee jij je direct kunt
inschrijven.