Media - TC de Reest

Media

Tennisclub de Reest houdt Open Dag - bron: www.dedemsvaartsecourant.nl d.d. 29 maart 2018

Balkbrug - Tennisclub de Reest houdt zaterdag 31 maart vanaf 13.30 uur open dag. Belangstellenden kunnen zich laten informeren over de vereniging en de tennislessen. De trainers van tennisschool Drive Sport zijn aanwezig. Voor de nieuwkomers heeft tennisschool Drive Sport een scherpe introductie-actie.

De leden kunnen ‘s middags hutselen en nieuwe leden worden uitgenodigd direct een partijtje mee te spelen. Trainer Sven Boers is aanwezig om iedereen te vertellen over de speciale activiteiten die op diverse doelgroepen gericht zijn. Met zijn tennisschool Drive Sport wil Boers de samenwerking met verenigingen uit de omgeving versterken, onder meer door met specifieke toernooikalenders te gaan werken waarop spelers met elkaar kunnen inschrijven.

Tennisclub de Reest beschikt over een mooi park op sportpark De Balk aan de Hoogeveenseweg waar praktisch op elk moment van de dag wel getennist kan worden. De banen en het park liggen er dankzij de inzet van de leden goed bij.