Training - TC de Reest

Neem tennisles bij Drive Sport

Tennisschool Drive Sport biedt tennisles en -training in diverse pakketten.
Wil jij je eigen techniek verbeteren, leren tennissen of wil je als team je vaardigheden en/of spelinzicht verbeteren? Dat kan allemaal bij Drive Sport. Kijk op deze pagina naar de verschillende mogelijkheden en neem contact op met Sven Boers.

Sven Boers 06 53585327 of sven@drivesport.nl
Om kennis te maken met de tennissport organiseert Tennisschool Drive voor alle 18+ niet-leden ‘Maak kennis met tennis’! Een mooie manier om te kijken of deze gezellige en uitdagende sport bij jou past!

Voor deze actie geldt:
- 1 uur les gedurende 5 weken; lesweken en tijden worden persoonlijk afgesproken.
- In principe groepen van 8; bij kleinere groepen passen we de lestijden aan.
- Diverse lesmogelijkheden; geef je voorkeur aan voor een dag en/of tijd, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.
- Je krijgt een kortingsbon voor de aanschaf van een tennisracket; tot die tijd kun je gratis een racket lenen van de tennisclub.
- Gratis mogelijkheid om wekelijks met startende lessers mee te tennissen tijdens de zogenaamde ‘tennis toss’.

Geef je snel op via sven@drivesport.nl of informeer naar de mogelijkheden.

.

De ideale aanbieding om als speler in groepsvorm (beter) te leren tennissen. Er kan een keuze worden gemaakt uit de volgende thema's:
- Forehand of backhand;
- Volleren;
- Serveren 1e & 2e;
- Tactiek voor enkelspel of dubbelspel;
- Topspin of slice.

Het volgen van bovenstaande lessen is mogelijk van maandag t/m zaterdag. Deze aanbieding is eenmalig geldig.

Nu slechts € 55,- p.p. excl. BTW.

Aanmelden is mogelijk individueel of als groep. Hierbij zal aangegeven moeten worden wat het gewenste thema is. De groepen worden als volgt verdeeld:
Per 2 personen, 30 min. per les
Per 3 personen, 45 min. per les
Per 4 personen, 1 uur per les.
Deze aanbieding is een doelgerichte training, speciaal aangeboden voor competitieteams.
In een vijftal lessen een beter presterend team worden. Tijdens deze training wordt vooral aandacht besteed aan de tactische en mentale aspecten van het spel.

Opgeven kan als individu of als competitieteam door te mailen of appen/smsen naar contactgegevens aangegeven op dit formulier. Graag even bij vermelden welke dagen/tijden je geen training volgen kan.

Nu 5 lessen van 1 uur voor slechts € 230,-